Iğdır’a bağlı Tacirli köyü Ortaokul öğrencisi Salime Çiçek’in yapmış olduğu resim yapılan değerlendirme sonucu Türkiye birinciliğini kazandı.
İl Milli eğitim Müdürü Hakan Cırıt, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ”İlimizde Eğitim alanında çok güzel işlere imza atıyoruz. İlimiz Tacirli Köyü Ortaokulu öğrencisi Salime Çiçek resim öğretmeni İbrahim Gündem’in danışmanlığında bir başarıya imza atarak yaptığı resimle Türkiye birincisi olmuştur.Öğretmen, öğrenci ve okul idaresini kutluyorum” dedi.
Eğitim
Yayınlanma: 27 Mayıs 2016 - 00:00
IĞDIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BANA ABYİ ANLAT RESİM YARIŞMASI 2016 'DA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU
Türkiye ile Avrupa Birliği'nin(AB) mali işbirliği kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'nın faydalanıcısı olduğu, 'Bana AB’yi Anlat' konulu resim yarışmasında Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğünün gönderdiği resim Türkiye birincisi oldu.
Eğitim
27 Mayıs 2016 - 00:00
İlginizi Çekebilir