Iğdır Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile FETÖ terör örgütü ile bağlantılı olduğu iddia edilen Iğdır Üniversitesinde görevli akademisyen, öğretim görevlisi ve memurlara yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınanlardan 15 kişi mahkemeye çıkarıldı.
Yapılan savcılık ifadesinin ardından 9 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 6 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Mahkeme 6 kişiyi Fetö terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla tutukladı.
Gözaltına alınan şahısların ev ve odalarında yapılan aramada çok sayıda kitap, doküman ve dijital materyaller ele geçirildiği belirtilmişti
Genel Haber
Yayınlanma: 20 Ekim 2016 - 00:00
IĞDIRDA FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ÜNİVERSİTE AYAĞINA 6 TUTUKLAMA
Iğdır’da FTÖ terör örgütünün Iğdır Üniversite ayağına yönelik operasyonda gözaltına alınan ve sorguları tamamlanan 58 kişiden mahkemeye çıkarılan 15 kişiden 6’sı tutuklandı.
Genel Haber
20 Ekim 2016 - 00:00
İlginizi Çekebilir