Vali Amir Çiçek"UMEM" Projesi Toplantısına Katıldı

Tarih : 2012-07-10 / Kategori : Genel Haber

Vali Amir Çiçek

İş-Kur tarafından düzenlenen UMEM (Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri) projesi toplantısı Vali Amir Çiçek’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Amir Çiçek; “İş-Kur, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası ve Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği UMEM projesi ile her açıdan uzmanlaşmış eleman yetiştirilmesi ve bu elemanlardan yüksek kalitede verim alınması amaçlanmıştır. İşverenlere, yetiştirilmiş eleman temin edilmesini sağlayacak olan bu proje sayesinde iş sahalarında hem kalifiye elemanlar görev yapmış olacak hem de işsiz gençlerimize iş imkanı sağlanmış olacaktır.         Uzmanlarımız işverenleri ziyaret ederek, hangi nitelikte personele ihtiyaç olduğunu tespit ederek, bu yönde mesleki kurslar düzenleyeceklerdir. Projenin amacı doğrultusunda başarılı olmasını temenni eder, emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.
Toplantıya, İş-Kur Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası ve SERKA yetkilileri ile UMEM Projesi Yürütüme Kurulu üyeleri katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.