Başbakan Erdoğan Cuma Günü Iğdır'da

Tarih : 2012-07-11 / Kategori : Genel Haber

Başbakan Erdoğan Cuma Günü Iğdır'da

Iğdır Valisi Amir Çiçek, “Iğdır halkının yıllardır hasretini sürdüğü ve özlemle beklediği hava alanı açılıyor.”dedi.

Iğdır Valisi Amir Çiçek, 13 Temmuz Cuma günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımı ile Iğdır Havaalanı'nın açılışının yapılacağını açıkladı.
Konu ile ilgili basın açıklaması  yapan Vali Çiçek, Iğdır’lı vatandaşlarımızın yıllardır beklediği havaalanı açılışının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bazı bakanların katılımı ile cuma günü yapılacağını söyledi.
Iğdır Havaalanı'na yıllardır inmesi beklenen ilk uçakta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve gelecek heyetin olacağını söyledi.
Vali Çiçek, "Iğdır halkının yıllardır hasretini sürdüğü ve özlemle beklediği hava alanı açılıyor. Iğdır halkının gözü aydın olsun. Özlem nihayet son buluyor. İnşallah cuma günü Iğdır Havaalanı'mız Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı  ile hizmete açılacaktır. Bölge açısından büyük önem taşıyan havaalanının Iğdır'ın kalkınmasında çok önemli bir etkisi olacağına inanıyorum. 13 Temmuz Cuma günü açılacak havaalanı için son hazırlıklar süratle devam ediyor" dedi.
Vali Amir Çiçek, Açılış programına vatandaşlarımızın ve kurumlarımızında katılımı için Iğdır Belediye meydanından araçların vatandaşlarımızı ücretsiz olarak açılış alanına taşıyacaklarını belirtti.

Facebook Beğenenler

  1. can demirel 2012-07-11 23:32:11

    inşallah bu sefer benim güzel ığdırım yıllardır çektiğimiz hasret bitiyor vatanımıza ığdırıma ığdırımın güzel insanlarına hayırlı olmasını dilerim

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.