ITSO Eski Binası Açık Artırmayla Satıldı

Tarih : 2012-07-17 / Kategori : Genel Haber

ITSO Eski Binası Açık Artırmayla Satıldı

Iğdır Sanayi ve Ticaret Odasının eski binası bugün yapılan açık artırma sonucu 998 bin TL’ye satıldı.

Rektörlük binası arkasında sobacılar caddesi üzerinde bulunan 440 metrekarenin üzerinde 270 metrekare inşaat alanı bulunan Sanayi ve Ticaret odası binasının satış ihalesine 4 kişi katıldı.
İhaleye Fahrettin Serhat, Habip Gıda LTD.ŞTİ, Ferzende Tatu ve İbrahim Hakkı Ağaya katıldı. Kapalı Zarf usulü yapılan ihaleden sonra açık artırma yapıldı.
Yapılan İhalede Zarflar Iğdır Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu ve Basın mensuplarının huzurunda açıldı İbrahim Hakkı Ağaya 980 bin, Ferzende Tatu 750 bin, Fahrettin Serhat 748 bin, Habip Gıda LDT, ŞTİ ise 745 bin TL teklif verdi. Daha sonra İhale şartı gereği açık artırma yapıldı yapılan açık artırma Fahrettin Serhat ile İbrahim Hakkı Ağaya arasında geçti ve son olarak 998 bin TL veren İbrahim Hakkı Ağaya Iğdır Ticaret ve Sanayi odasının eski binasını almış oldu.
Iğdır Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Kamil Arslan yaptığı açıklamada 1,5 ay evvel Yerel ve Ulusal Basından ve Belediyemizin Hoparlöründen binamızın satışı yapılacağını duyurduk, 5 kişi müracaat etti, 1 kişi ihaleye katılmadı, 4 kişi katıldı ve en yüksek fiyatı veren arkadaşımız binamızı almış oldu hayırlı olmasını diliyorum.
1986 yılından beri Iğdır esnafına hizmet vermiştir. Bu bina bizim şahsi binamızdan daha değerlidir biz isterizki daha yüksek fiyata satalım. Bizim amacımız yeni yapmış olduğumuz binamızda Iğdır Tüccarına ve esnafına daha iyi hizmet vermek” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.