Milli Eğitim Müdürü SBS Türkiye Birincisine Gurur Belgesi Verdi

Tarih : 2012-07-17 / Kategori : Genel Haber

Milli Eğitim Müdürü SBS Türkiye Birincisine Gurur Belgesi Verdi

SBS’ de birinci olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 1,5 yıl önce verdiği sözü tutan Fatma Nur Güneş'e (14), Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş Türkiye’de ilk defa uygulanan Onur belgesi verdi.

Bugün Milli Eğitim Müdürlüğü binasında düzenlenen toplantıya Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş Iğdır ve Türkiye’de dereceye giren öğrenciler ve velileri katıldı. Öğrencilere ve velilerine ikramda bulunan Müdür Ateş Öğrencilerin velilerine Türkiye’de ilk defa uygulanan gurur belgesi Öğrencilere Onur belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.
Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş yaptığı açıklamada “Türkiye’de ilk defa Öğrencilerimize Onur, Ailelerine Gurur belgesi verdik. Bu Öğrencilerimiz bizim göğsümüzü kabarttılar özellikle Fatmanur Güneş Sayın Başbakanımıza vermiş olduğu sözü tuttu ve 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Bizde Milli Eğitim camiası olarak kendisine Onur belgesi, Ailesine ise Gurur belgesi verdik. Bu Öğrencilerimizin diğer Öğrencilerimize örnek olacağına inanıyorum. Iğdır Türkiye ortalamasında 70. sırada yer alıyor inşallah bundan sonra bu seviye aşağıya inecektir ve İlimizin Eğitim seviyesini dahada geliştireceğiz” dedi.
Fatmanur Güneş çok mutlu olduğunu ve “bundan sonra daha çok çalışıp daha başarılı olacağım” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.