Iğdır Devlet Hastahanesine Yeni Tomogafi Cihazı Alındı

Tarih : 2012-07-18 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Devlet Hastahanesine Yeni Tomogafi Cihazı Alındı

Iğdır Devlet hastanesinde ihtiyaca cevap vermeyen tomografi cihazına ek olarak yeni bir cihaz daha alındı.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Bülent Kaya  “taleplerimiz  ve çalışmalarımız sonucu Bakanlığımız tarafından maliyeti yaklaşık 650.000 TL. değerinde yeni bir tomografi cihazı alındı.” dedi
2005 yılından itibaren hastane de schamartz marka 1 kesitli tomografi cihazla hastalara hizmet verildiğini belirten Başhekim Uzm. Dr. Bülent Kaya, “Gelişen teknolojinin gerisinde kalan cihazımızın yenilenmesi, diğer illere sevk olmadan 24 saat; daha seri ve modern cihazla kaliteli hizmet vererek, vatandaşlarımızın maddi ve manevi sıkıntılarını giderecek, kolaylık sağlayacak tüm imkan ve sınırlar zorlanarak bu hizmetin en iyisini  sunmak temel hedefimiz olmuştur.” şeklinde konuştu.
Hastanenin mevcut Tomografi cihazı spiral bt olduğunu ve bir hastaya Tomografi çekme süresinin 20 dakika olduğunu belirten Kaya, "Hastalarımızın işlemlerinin daha hızlı yapılması amacıyla Hastanemiz tarafından yeni alınan Siemens marka 2012 model 16 kesitli tomografi cihazı ile tomografi çekme süreleri 3 dakikaya inmiş olacaktır ve sonuçlar cd olarak verilecektir. Ayrıca 16 kesitli Tomografi cihazıyla oluşabilecek hasta beklemeleri önlenmiş olup, Hastalarımızın işlemleri çok daha hızlı yapılabilecektir" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.