Köy Yolları Asfaltlanıyor

Tarih : 2012-07-19 / Kategori : Genel Haber

Köy Yolları Asfaltlanıyor

Yaz mevsimi ile birlikte merkez ve İlçelere bağlı köy yollarında İl Özel İdaresince 2012 yılı programı kapsamında yol yapım, genişletme, yama, stabilize ve asfalt kaplama çalışmaları  yoğun bir şekilde devam ediyor.

Geçtiğimiz kış mevsimi ile birlikte meydana gelen tahribatların giderilmesi için  birçok bölgede yol çalışması işini yürüten  Iğdır Valiliği İl Özel İdaresi programa aldığı işleri aksaksız yürütmesi  vatandaşları memnun ediyor.
İl Özel İdare Genel sekreteri Ferhat Akkuş, ”2012 yılı KÖYDES uygulamaları köy yollarının standartlarının geliştirilmesi kapsamında Iğdır merkeze bağlı Erhacı köyü yolunda 3,5 km olan yol yapım  işlemi önümüzdeki hafta tamamlanıyor. Iğdır İl Özel İdaresince ihalesi yapılan  Erhacı köyü 1. Kat asfalt kaplama  çalışmasının kontrolörlüğü de  İdaremizce  yürütülmektedir.  Yapımı tamamlanmak üzere olan Iğdır Merkez  Erhacı köyü arasındaki yol; Aşağı Erhacı ve Yukarı Erhacı köyü olmak üzere  her iki köye de ulaşımı sağlıyor. Hedefimiz asfaltsız köy yolunun kalmamasıdır.” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.