New Holland ve Mergiz Otomotiv'den Ramazan Şenliği

Tarih : 2012-07-19 / Kategori : Genel Haber

New Holland ve Mergiz Otomotiv'den Ramazan Şenliği

New Holland ile Iğdır’dan Edirne’ye 29 Şehirde Ramazan Eğlenceleri Turnesi 20 Temmuz 2012 tarihinde Iğdır’dan Başlayacaktır.

New Holland Iğdır Bayisi, Mergiz Otomotiv Genel Müdürü Nizamettin Taşbağ yaptığı açıklamada “2. Geleneksel Ramazan Kumpanyası kapsamında ilk şenliğin Iğdır’dan başlayarak Ramazan boyunca Türkiye’de 29 Şehirde çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.” dedi.
Taşbağ, New Holland Iğdır Bayisi Mergiz Otomotiv, olarak Iğdır’da İlk etkinliğin başlaması bizleri mutlu etti. Programımız Saat: 15.00 - 18.00 arası çocuklarımız için Çocuk oyunları, sihirbaz, Ateşbaz, Hokkabaz, Palyaço, ve dahası profosyönel animasyon ekibi tarafından çocuklarımızı gösterileriyle eğlendirecek ve güzel bir vakit geçirmelerini sağlayacaktır.
İftardan sonra çocuklara ve Büyüklere  yönelik Usta tiyatro oyuncularının yer aldığı, Sümer Tilmaç, Ateş Böceği Ercan, Tiyatro bi heves ekibi, Hacivat, Karagöz,  Meddah, Orta oyunu, süpriz gösteriler  ile Saat:23.30’a kadar halkımıza çeşitli gösteriler ve oyunlar sunacaklardır.
Tüm Iğdır halkını 20 Temmuz Cuma günü Saat :15.00 ile 23.30 arasında Valilik yolu sonunda şenlik alanına davet ediyoruz.” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.