İl Müftüsü Cüneyt KULAZ’ ın Ramazan Ayı Mesajı

Tarih : 2012-07-20 / Kategori : Genel Haber

İl Müftüsü Cüneyt KULAZ’ ın Ramazan Ayı Mesajı

Iğdır İl Müftüsü Cüneyt Kulaz ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Iğdır İl Müftüsü Cüneyt Kulaz mesajında “Hayatımızın güzelliklerini lütfeden Allaha hamd Evvel ve Ahir Nebilerin Nebisi Hz. Muhammed Mustafa’ya Salatü Selam, Onun Âline- Ehl-i beytine, Ashabına her türlü tahiyyatü ikram olsun Gölgesini hissettiğimiz Merhamet, Mağfiret ve Selamet ayı Ramazanı Şerifin bugün arifesindeyiz. Ramazanı Şerifin Iğdır’ımıza, Milletimize İslam âlemine, bütün İnsanlığa huzur-saadet ve selamet getirmesini Cenabı Haktan niyaz ederim” görüşlerine yer verdi.
Müftülüğümüzce Iğdır İlimiz de bütün camilerimizde Ramazanın huzur ve maneviyatına uygun, görevlilerimiz tarafından halkımıza din hizmetinin verileceğini  belirten Kulaz, şunları kaydetti: ”Camilerimiz ve Kur’an Kurslarımız da Mukabele okutulacağını, Teravih ve iftar programları düzenleneceği kardeş camiler arasında görevli ve cemaatlerle ziyaretleşmelerin yapılacağını, Toplumun sevgisine huzur ve beraberliğine dini hayat alanında azami gayretin gösterileceğini, Çocukların ve kadınların Camilerimizde namaz vakitlerinde olmayı arzu ettiklerini, görevlilerimiz tarafından gerekli tedbirlerin alındığını belirtmek isterim.
Tekrar bütün Iğdırlı hemşerilerimizin Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ediyor. Dualarının hayır ve iyiliklerinin kabulü için dua ediyorum”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.