Yaz Kur'an Kurslarında Gelişim Programı

Tarih : 2012-08-17 / Kategori : Genel Haber

Yaz Kur'an Kurslarında Gelişim Programı

Iğdır’da Cami ve Kur’an Kurslarında okuyan çocuklar Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler dersleri yanında İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünün SODES projesi çerçevesinde açılan “Kanka Oyuncakhanesi” ne öğreticileri nezaretinde getirilerek, çocukların oyuncaklarla çocukluk dünyalarını hayat ettikleri oyuncaklarla oynamaları sağlandı.

Mutluluk içinde oyuncaklarla zaman geçiren çocukların Kur’an Kurslarında eğitim ve disipline uyduklarının gözlendiği, Kurs öğreticileri ve veliler bu tür faaliyetlerin çocuklara moral verdiğini, Kur’an Kurslarına severek ve güvenerek gelebildikleri müşahede edildiğini söylediler.
Yaz Kur’an Kursları faaliyetlerini yerinde takip eden İl Müftüsü Cüneyt KULAZ, “Oyuncakhanesini” ziyaret ederek Kur’an kurslarından gelen çocuklarla bir müddet sohbet etti.
Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürüne ve görevlilere teşekkür eden Müftü Kulaz, yıl boyunca kurslarımızda okuyan öğrencilerimizi gruplar halinde getirerek gelişim sağlamaları için “Oyuncakhane” ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.