Iğdır Lisesi 1982 Mezunları Yemekte Biraraya Geldi

Tarih : 2012-08-28 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Lisesi 1982 Mezunları Yemekte Biraraya Geldi

İlimizde ender rastlanan olaylarda biri yaşandı. Iğdır Lisesinde 1982 yılında mezun olan 13 Esnaf, Memur, İşadamı İranlılar Saray lokantasında bir araya gelerek sohbet edip hasret giderdiler.

1982 Yılında Iğdır Lisesinden Mezun olan fakat Türkiye’nin çeşitli İllerinde yaşamlarını sürdüren 13 arkadaş bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken bazende duygulu anlar yaşadılar.
1982 Yılında Iğdır Lisesinden Mezun olan Iğdır Belediyesi Çalışanı Cahit Muhulkanlı, İşadamı Muharrem Koç, Memur Servet Sönmez, Emekli Astsubay Murat Yarış, Esnaf Hidayet Gülşen, Esnaf Asim Parlar, Memur M.Ali Dedeyi, Seçim Okut, Serap Oğan, Aşkın Başak, Neşe Sofuoğlu ve Iğdır Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Kamil Arslanın eşi bir araya gelmenin mutluluğunu dile getirdiler.
İşadamı Muharrem Koç yaptığı açıklamada “Iğdır Lisesinden 1982 Yılında mezun olduklarını aradan 30 Yıl geçmesine rağmen arkadaşlıklarını unutmadıklarını ve böyle bir yemekle bir araya gelip hasret gidermenin kendileri açısından gurur verici olduğunu” dile getirdi. Muharrem Koç “buyıl ilk olarak böyle bir organizasyon yaptık bugün 13-14 arkadaşımızla bir araya geldik, bu geleneği her yıl yapmayı düşünüyoruz ve her yıl daha fazla arkadaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz” dedi. Yemeğe katılan 1982 mezunu arkadaşlar vedalaşarak ayrıldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.