Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, “Spordaki başarıda il temsilcisinin öneminin çok büyüktür” dedi

Tarih : 2012-08-28 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, “Spordaki başarıda il temsilcisinin öneminin çok büyüktür” dedi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, yaptığı açıklamada, amaçlarının sporun kitlelere yayılması için neler gerekiyorsa onları sağlamak ve sporcu kazanımını üst seviyelere çıkarmak olduğunu dile getirdi.

Diğer bir amaçlarının ise Iğdır'da sporun gelişmesi ve kalkınması için il temsilcilerine ve antrenörlere yardımcı olmak olduğunu belirten Yıldız, şunları kaydetti: " Spor için ne gerekiyorsa yapılmalı. Spordaki başarıda il temsilcisinin önemi çok büyük. Iğdır gerçekten bir spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın, Diyanet İşleri Başkanlığı ile protokol yapması, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın obeziteye karşı savaş açması bizim işimizi daha da kolaylaştırdı. Bu destekler sonucunda özellikle binlerce çocuğumuz yaz tatilinde fiziksel ve bedensel olarak kendilerini geliştirdiler, hem de bilinçli bir şekilde spor yapma imkânı buldu." dedi.
Yıldız “SODES projesi kapsamında kurulan spor tesisleri sayesinde özelikle ilimizde bulunan terör mağdurları ve maddi durumdan kötü olan ailelerimizin çocuklarına hizmet edebildik. Bu sayede çocuklarımız terör örgütünün kanlı planlarından çekip kurtarma  fırsatı bulduk” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.