“Koşabiliyorken Koş' projesi”

Tarih : 2012-08-29 / Kategori : Genel Haber

“Koşabiliyorken Koş' projesi”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, koşabiliyorken koş projesine herkesi davet ettiklerini söyledi.

Müdür Yıldız, “Koşabiliyorken Koş" projesinin, vatandaşlara kontrollü ve düzenli spor yapma alışkanlığı kazandırması açısından önemli bir çalışma olduğunu söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak kapsamlı bir çalışma başlattıklarına dikkat çekerek, "Koşabiliyorken Koş" projesi Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Türkiye genelinde başlatıldı. Bizde Iğdır'da çalışmalarımıza başladık. Sağlıklı kalmak amacıyla spor yapan vatandaşlarımız var. Projedeki asıl amaç spor yapan insanlarımıza antrenörler tayin edip, onların daha bilinçli spor yapmalarını sağlamak. Yani spor yapayım derken sağlıklarıyla oynamamaları için yaşlarına, kilolarına, boylarına ve durumlarına göre egzersiz şiddetini ayarlayabilecek antrenörler görevlendirdik. Dolayısıyla çok güzel bir projeyi hayata geçirmiş olduk. Tüm Iğdırlıları bekliyoruz" dedi.
Tüm Iğdır halkını spor yapmaya davet eden bu projeye destek olmaya çağıran Gürhan Yıldız, "Iğdır halkı eğer sorunları varsa, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne gelerek belirtsinler, öğrenmek istedikleri her branş hakkındaki düşüncelerini açıklamak için kendilerini ayrıca bekliyoruz, geniş proje için tüm antrenörler ile İl Müdürlüğü çalışanları halkımızın emrindeyiz, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 08.00 -08.30 arası ve yine aynı günlerin akşamı 19.00-19.30 saatleri arası antrenörlerimiz vatandaşlarımıza yardımcı oluyor. Kışla Sentetik Spor Salonu'nda çalışmalarımız var’’ diye konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. mehdi 2012-08-29 06:42:27

    Bunlarla uğraşacaklarına önce bi üniversiteye özel yetenekle girmek isteyen sporculara bi destek verseler iyi olur erzurumda bu gibi işleri hep gençlik spor destekliyor.ben bu yıl kendi imkanlarımla hazırlandım üstüne bide gençlik spor bize çalışmak için sentetik sahayı bile vermedi neden bahsediyor bunlar..

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.