Emniyet Müdürüne Veda Yemeği

Tarih : 2012-09-15 / Kategori : Genel Haber

Emniyet Müdürüne Veda Yemeği

Iğdır'da 2 yıla yakın görev yapan Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay için  veda yemeği düzenlendi.

Iğdır'da Gönüloğlu  lokantasında düzenlenen İl Emniyet Müdürlüğü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından verilen veda yemeğine protokol ve dernek üyeleri  katıldılar.
Yemek sonrasında konuşan dernek başkanı Asker Çeçen, "İki yıldan beri Iğdır'da görev yapan Emniyet Müdürümüz Iğdır için bir kazançtı. Iğdır'da en iyi şekilde görev yapmıştır. Dostluk hanemizde yer almıştır. Iğdır'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Iğdır'ın asayişi ve huzuru için yaptıkları unutulmaz. Yeni görevinde başarılar dilerim. Birlik içinde Iğdır'ın huzuru için çalıştık. Iğdır'a hizmet veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Sivas ili Emniyet müdürlüğüne atanan Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay da, "Iğdır'dan ayrılmak çok zor.  Görevim süresince Iğdır'ı ve Iğdırlıları çok sevdim. Gösterdikleri yakın ilgi ve alakalara teşekkür ediyorum. Iğdır'ın ileri gelenleri ile kanaat önderleri din alimleri ile  Birlik oluşturduk. Çok olayı önledik barıştırdık. Iğdır'da huzur ve güveni sağladık. Iğdır'da mutluluk içinde çalıştım. Görevimi yaparken bazıları rahatsızlık duymuş olabilir. Duyanlar bizim karşımızda olan insanlardı. Bizim amacımız Iğdır'da  yaşayan kanunlara bağlı insanlara devletin gülen yüzünü göstermektir. Bunu da başardık." dedi.
Yemeğe  Garnizon komutanı ve 5.Hudut alay komutanı piyade  Kur. Alb. Hidayet Arı,  Cumhuriyet başsavcısı Ümit Arslan, Ağır ceza reisi  Mustafa Çolaker, Ak Parti il başkanı Mustafa Buluş, İl özel idaresi genel sekreteri Ferhat Akkuş, Ehlibeyt Alimler derneği başkanı Veli Beder, il müftüsü Cuneyt  Kulaz  ve dernek üyeleri  katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.