Belkad Genel Başkanı Abbas Uçar'dan Türkiye Azerbaycan Derneğine Ziyaret

Tarih : 2012-09-21 / Kategori : Genel Haber

Belkad Genel Başkanı Abbas Uçar'dan Türkiye Azerbaycan Derneğine Ziyaret

Belkad(Belçika Karabağlılar Kültür Ve Dayanışma Derneği) Genel Başkanı Abbas Uçar ve Kanal 7 Yoloğlu yollarda program sunucusu Mustafa Yoloğlu ekibi Türkiye Azerbaycan derneği Iğdır şubesini ziyaret etti.

Dernek binasında gerçekleşen görüşmeye Dernek  Genel Başkanı  Enver Türkoğlu, Iğdır şube başkanı Serdar Ünsal, Yönetim Kurulu üyeleri  Erhan Yaycılı, Tan Demirkaya,Volkan Bayat, Mustafa Gülbetekin, Suat Bağcı  ve Abbas Uçar, Mustafa Yoloğlu ekibi  katıldılar.
Dernek Başkanı Serdar Ünsal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek  derneğin faaliyetini ve kuruluş amacını anlatarak “sivil toplum örgütü olarak her alanda Türkiye ve Azerbaycan’ın sesi olmaya iki ülkenin menfaatleri için mücadele etmeye çalışıyoruz. Özellikle her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Türkiye ve Azerbaycan’ı zorda bırakmayı amaçlayan Ermeni diasporasına karşı mücadele ediyor onların gerçek yüzlerini kamuoyu oluşturarak dünyaya basın yayın aracı ile duyurmaya çalışıyoruz. Çeşitli toplantılarla Ermenilerin gerçek yüzlerini anlatıyoruz. Iğdır’dan  sizlerle her türlü işbirliğine varız. Iğdır’ımıza hoş geldiniz. Belçika da Azerbaycan ve Karabağ’ın sesi olmanız bizleri mutlu etmiştir başarılar diliyoruz ” dedi.
Genel Başkan Enver Türkoğlu’da, Belçika gibi bir yerde Ermeni diasporasının etkin olduğu yerde faaliyet göstermeniz bizleri emnun etmiştir. Yolunuz açık olsun. Dernek olarak her zaman yanınızdayız” şeklinde konuştu.
Belçika da Türkiye ve Azerbaycan adına gönüllü  diasporacılık yaptıklarını belirten Belkad(Belçika Karabağlılar Kültür Ve Dayanışma Derneği) Genel Başkanı Abbas Uçar’da, ”Iğdır’da  Ermenistan sınırında böyle bir derneğin faaliyette olması güzel bir olaydır. Bizler sizlerin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sizleri örnek alıyoruz.Bu davaya gönül verdik sonuna kadarda götüreceğiz. Karabağlı kardeşlerimiz 20 yıldır kaçkın bunların sesi oluyoruz. Topraklarına dönmeli, Ermeniler Karabağ’dan çekilmelidir. Çünkü bu topraklar Türk yurdudur” dedi.
Daha sonra Belkad (Belçika Karabağlılar Kültür Ve Dayanışma Derneği) Genel Başkanı Abbas Uçar, Serdar Ünsal ve Enver Türkoğlu’na bir plaket  verdi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.