Şehit ve Gazi Ailelerinden Türkiye Azerbaycan Derneğine Ziyaret

Tarih : 2012-09-22 / Kategori : Genel Haber

Şehit ve Gazi Ailelerinden Türkiye Azerbaycan Derneğine Ziyaret

Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, Türkiye Azerbaycan Derneği Iğdır şubesini ziyaret etti.

Dernek binasında gerçekleşen görüşmeye Dernek  Genel Başkanı  Enver Türkoğlu, Iğdır şube başkanı Serdar Ünsal, Yönetim Kurulu üyeleri  Erhan Yaycılı, Tan Demirkaya, Volkan Bayat, Mustafa Gülbetekin, Suat Bağcı  ve Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Kamber Güzelkaya ve üyeleri katıldılar.
Dernek Başkanı Serdar Ünsal, derneğin faaliyetini ve kuruluş amacını anlatarak “sivil toplum örgütü olarak her alanda Türkiye ve Azerbaycan’ın sesi olmaya, iki ülkenin menfaatleri için mücadele etmeye çalışıyoruz. Özellikle her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Türkiye ve Azerbaycan’ı zorda bırakmayı amaçlayan Ermeni diasporasına karşı mücadele ediyor, onların gerçek yüzlerini kamuoyu oluşturarak dünyaya basın yayın aracı ile duyurmaya çalışıyoruz. Çeşitli toplantılarla Ermenilerin gerçek yüzlerini anlatıyoruz.Iğdır’da sizlerle her türlü işbirliğine varız” dedi.
Genel Başkan Enver Türkoğlu’da, Şehit ve Gazi Aileleri başımızın tacıdır. Başınız sağolsun  şehidimizn acısını paylaşıyorum.Her zaman sizlerin yanınızdayız. Derneğimizle işbirliği yapabilirsiniz. Bu ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Kamber Güzelkaya’da, sizleri kutluyorum, çalışma ve faaliyetlerinizi yakından takip ediyoruz. Sivil toplum örgütü olarak Türkiye ve Azerbaycan’ın sesisiniz. Türk düşmanı Ermeni Diasporasına karşı mücadelenizde başarılar diliyorum. Her zaman derneğinizle, milletimiz ve vatanımız adına  faydalı olacak etkinlikte yanınızdayız. Ülkemiz çok kötü bir süreçten geçiyor. Şehitlerimiz  içimizi yakıyor. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız çok” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.