Rektör İbrahim Hakkı Yılmaz, Iğdır Üniversitesi Futbol Takımını Ziyaret Etti

Tarih : 2012-09-24 / Kategori : Genel Haber

Rektör İbrahim Hakkı Yılmaz, Iğdır Üniversitesi Futbol Takımını Ziyaret Etti

2011-2012 Iğdır 1. Amatör Kümede şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige katılmayı hak eden Üniversitemiz futbol takımı Bölgesel amatör Lig maçları  öncesi oynadığı Türkiye Kupası 1. Tur Eleme müsabakasında Kars Spor’u kendi sahasında 2 - 0 mağlup etti.

Kars şehir stadında oynanan müsabakada futbol takımımız ilk yarıyı Ali Arda Tuncer’in penaltıdan attığı gol ile 1-0 önde kapatırken 2. Yarıda Halil Ünsal’ın golü ile 2.-0 öne geçti. 70. Dakikadan sonra maç hakeminin taraflı kararları sonucunda üç futbolcumuz kırmızı kart görürken Teknik sorumlumuz Mehmet Şaşmaz, da tribüne gönderildi. Bunca eksiğe rağmen tüm gücü ile mücadele eden futbol takımımız 81. Dakika da bir penaltı kurtararak maçın sonucunu belirlemiş oldu.
Kars Spor’u kendi evinde mağlup eden futbol takımı büyük kutlamalar eşliğinde şehre dönmüş ve maç sonrası ilk antrenmanda Üniversite Rektörü Prof. Dr. Sayın İbrahim Hakkı Yılmaz, tarafından ziyaret edilerek galibiyet kutlaması yapılmıştır.
Galibiyetten ötürü  çok mutlu olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Yılmaz, bütün futbolcuları teker teker tebrik ederek kendilerine güvendiklerini ve başarılarının devamının geleceğine inandıklarını söyledi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.