Iğdır Emniyeti Okullara Kırtasiye Malzemesi Dağıttı

Tarih : 2012-09-28 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Emniyeti  Okullara Kırtasiye Malzemesi Dağıttı

Trafik Eğitim Araştırma Daire başkanlığı tarafından ilköğretim öğrencilerine trafik bilinci aşılamak amacıyla etiket ve içinde kırtasiye malzemeleri bulunan trafikle ilgili Iğdır’da bulunan bütün okullara 40 bin adet  eğitici set dağıtıldı.

Iğdır Yunus Emre İlköğretim okulu  öğrencilerine Trafikten sorumlu Trafik Tescil Şube müdürlüğünde görevli Okullardan sorumlu Başkomser Mesut Yılmaz, Trafik denetleme büro amiri Şaban Koyuncu tarafından  hazırlanan kırtasiye malzemeleri öğrencilere dağıttı.
Okullardan sorumlu Başkomiser Mesut Yılmaz, Okullardan sorumlu Başkomiser Mesut Yılmaz,  İlkokul’da trafik bilincinin gelişmesi için öğrencilere etiket ve çeşitli kırtasiye malzemeleri dağıtık.” ded.
Çocukları trafik konusunda bilgilendirmek istediklerini ifade eden Yılmaz, “Bugün eğitim alan çocukların ileride bunun faydasını göreceklerini umuyorum. Bu çocuklarımız trafik derslerinde de trafik kurallarını öğreniyorlar. Bilmek yetmez. Kurallara uymak lazım.
Bu dağıttığımız kırtasiye malzemelerinde etiketlerde uyarıcı bilgiler var. Her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim çalışmalarımız devam edecek” dedi.         Okul Müdürü Yavuz Bağcı, ise polisin, toplumun asayiş ve güven içerisinde yaşantısını devam ettirebilmesi için önemli bir role sahip olduğunu belirtti.
Bağcı, "Hediyelerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ziyaretlerin yıl içerisinde de devam etmesini istiyoruz” dedi.
Minik öğrenciler ise “kırtasiye malzemeleri için Iğdır Emniyet Müdürlüğüne çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.