Kamu Kurumlarına WEB Üzerinden Mahalle Polisliği Anlatıldı

Tarih : 2012-10-02 / Kategori : Genel Haber

Kamu Kurumlarına WEB Üzerinden Mahalle Polisliği Anlatıldı

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Iğdır'da bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarından İl Sağlık Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü, Halk sağlığı Müdürlüğü, İl Kültür Merkezi, SGK, Tapu Kadastro Müdürlüğü, Bilim ve Teknoloji Müdürlüğü ziyaret edilerek tüm yönetici ve personellerle görüşme yaptı.

Görüşülen kişilere, Web üzerinden Mahalle Polisine erişim Projesi hakkında bilgi verilerek   broşürler dağıtıldı.
Emniyet yetkilileri, “mahallede meydana gelebilecek bir olayda anında mahalleden sorumlu polise haber verilebilir"dediler.
Dağıtılan broşörlerde de şu görüşlere yer verildi: "Sizin mahallenizin güvenlik sorunlarını çözmek için görevlendirilmiş bir mahalle polisiniz vardır. Mahalle polisiniz sizin en yakın güvenlik danışmanınızdır. Polisi ilgilendiren her türlü konuda bilgi vermeye hazırdır ve donanımlıdır. Mahalle polisliği sistemi ile yapılanan TDP; Mahallesindeki güvenliği tehlikeye düşürebilecek eksikleri tespit edip gidermeye çalışır. Eğer eksiklik başka bir kurumdan kaynaklanıyorsa o kurumları da harekete geçirir. Mahallesinde yaşayanları bilgilendirmek için bilgisayar destekli sunumlar yapar. Geleceğimiz olan çocuklarımızı bilgilendirmek için okullarda paneller düzenler, veli toplantılara katılır. Herhangi bir suçtan dolayı mağdur olan vatandaşlarımıza destek olur, soruşturmasını takip eder.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası