Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Iğdır Şubesinden Rektöre Ziyaret

Tarih : 2012-10-03 / Kategori : Genel Haber

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Iğdır Şubesinden Rektöre Ziyaret

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Iğdır Şube Başkanı Kamber Güzelkaya ve dernek üyeleri, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ı ziyaret etti.

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Iğdır Şubesi Başkanı Kamber Güzelkaya, yeniden atanması nedeniyle Rektör Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ı tebrik etti. Iğdır Üniversitesinin Iğdır İline kattığı güzellikleri gurur duyarak takip ettiklerini ifade eden Başkan Güzelkaya, Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ın yeniden Rektör olarak atanmasından Iğdır adına sevinç duyduklarını belirtti.  Öte yandan, Iğdır’a Üniversite tarafından yapılan hizmetlerin devam etmesi ve gelişmesi bakımından, Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ın bu güne kadar verdiği gayretin görev yapacağı yeni dönemde de artarak sürdüreceği konusunda şüphelerinin olmadığının altını çizdi.
Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz ise kendisini ziyaret eden Dernek Başkanı Güzelkaya ve dernek üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında; ülkeye canları ile hizmet etmiş olan kahramanların yadigâr bıraktıkları ailelerin temsilcilerinin kendisini ziyaret ederek, Iğdır Üniversitesine güven duyduklarını ifade etmelerinin kendileri adına büyük anlam taşıdığını söyledi. Rektör Prof. Dr. Yılmaz “Iğdır Üniversitesi olarak bundan önce sunduğumuz hizmetlerde olduğu gibi, bundan sonra da sunacağımız hizmetlere ve bize duyulan güven Üniversitemize büyük güç verecektir. Iğdır Üniversitesi önümüzdeki yıllarda fiziksel ve akademik anlamda mutlak olarak büyüyecek. İşte bu büyüme, Iğdır’a her alanda büyük katkı sağlayacaktır. Bunun sonucu olarak bizde görevimizi yapmış olmanın huzuruna ereceğiz. Ancak bu büyümede Iğdırlı vatandaşların yapacağı ekonomik katkı kadar bizlere güven duymaları da büyük önem taşımaktadır. Şehit ve Gazi Aileleri Derneği olarak buraya kadar gelip güveninizi ifade ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.
Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Güzelkaya ve dernek üyelerinin yaptıkları ziyaret, günün anısına Rektör Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’a bir şilt takdim etmeleri ile sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası