Iğdır’dan Dünya Şampiyonluğuna

Tarih : 2012-10-04 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’dan Dünya Şampiyonluğuna

8-15 Eylül 2012 tarihleri arasında Slovakya'nın Bratislava şehrinde yapılan Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonası'nda Iğdır’lı Kick bokscu Elif Turan 65 kiloda Slovak rakibini yenerek dünya şampiyonu oldu.

Dünya Şampiyonluğunu kazanan Elif Turan, Iğdır Valisi Ahmet Pek’i makamında ziyaret etti.
Turan, 05-10 Mart 2012 tarihleri arasında Kırşehir ilinde yapılan Büyük Gençler Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda da Türkiye birincisi olmuştu.
Iğdır Valisi Ahmet Pek, “Genç Kick boksörümüzü  göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.  Iğdır Valiliği olarak her zaman sporcularımızın yanında olduk ve bundan sonrada olacağız.“ dedi.    
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Sporcumuzu kabulünde; “yaptığınız başarı çok çalışmanın ve azmin sonucudur.  Antrenörünüz ile birlikte disiplinli ve programlı çalışmanın eseri olan Dünya Şampiyonluğunuzu kutluyor Ülkemize ve İlimize kazandırdığınız bu büyük başarıdan dolayı sizi  tebrik ediyorum” dedi.
Kick Boks Federasyonu Iğdır İl Temsilcisi Metin Işık, ise Antrenör Murat Kızılkuş’un Iğdır’a kazandırdığı başarılı Kickboksculardan dolayı kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası