Gazetemizden Rektöre Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarih : 2012-10-04 / Kategori : Genel Haber

Gazetemizden Rektöre Hayırlı Olsun Ziyareti

Gazetemiz Genel yayın yönetmeni ve köşe yazarı  Cabbar Şıktaş, Köşe yazarı ve TRT muhabiri Serdar Ünsal, Yazı işleri müdürü Ali Şıktaş  Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ı ziyaret ederek yeniden seçildiği için hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Cabbar Şıktaş, hayırlı olsun dileğinde bulunarak şunları söyledi: ”Yeni dönemde Iğdır’ımıza   Üniversite tarafından yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğine inanıyorum.  Bu güne kadar verdiğiniz hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz. İlimizde Üniversitenin açılması için yıllar boyu gazete olarak çok mücadele ettik. Şükür Üniversitemize kavuştuk. Iğdır’ımız için yapacağınız her çalışmanın yanındayız” dedi.
Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek,  “Iğdır Üniversitesi olarak bundan önce sunduğumuz hizmetlerde olduğu gibi, bundan sonra da sunacağımız hizmetlere hız kesmeden devam edecek, bize duyulan güven Üniversitemize büyük güç katacaktır…  Iğdır Üniversitesi önümüzdeki yıllarda fiziksel ve akademik anlamda mutlak olarak büyüyecektir… İşte bu büyüme, Iğdır’a her alanda büyük katkı sağlayacaktır. Bunun sonucu olarak bizde görevimizi yapmış olmanın huzuruna ereceğiz. Ancak bu büyümede Iğdırlı vatandaşların yapacağı ekonomik katkı kadar bizlere güven duymaları da büyük önem taşımaktadır. Üniversitemizde her şey kurallara uygun işlemektedir. Görevli bazı öğretim üyelerinin görev süreleri azaltıldı yöndeki haberler asılsızdır. Çünkü sözleşmeli olarak alınan öğretim görevlilerinin süresi rektörün takdirindedir. Bu bir ile 3 yıl arası değişebiliyor. Ben bana oy veren vermeyen herkese teşekkür ettim. Rektörlük seçiminde oylar gizli kullanılmıştır… Ben nerden bilebilirim ki bu arkadaşlar bana oy vermiş mi vermemiş mi…  Ben Iğdır’a bütün öğretim görevlileri Üniversite çalışanları ile hizmet etmeye devam ediyorum. Basit dedikodularla uğraşacak vaktim yok… Bu sene 3 bin civarında öğrenci aldık. Kampus inşaatı hızla ilerliyor. Iğdır’ı güzel günler bekliyor” dedi.
Iğdır Üniversitesi Rektörü İbrahim Hakkı Yılmaz’a yeni dönemde başarılar dileriz…

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası