Karakoyunlu Belediyesi Çalışmalarını Hızlandırdı

Tarih : 2012-10-06 / Kategori : Genel Haber

Karakoyunlu Belediyesi  Çalışmalarını Hızlandırdı

Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş, kent merkezinde kaldırım,  yol ve altyapı    çalışmalarının büyük bölümünü tamamladıklarını bildirdi.

Deliktaş, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden beri özellikle altyapı sorununu çözdüklerini belirterek, ilçenin her tarafında çalışma yaptıklarını ifade etti.
Şehir merkezindeki çalışmaların bir an önce tamamlanması için çalışmaları hızlandırdıklarını vurgulayan Deliktaş, "Çok önemli işler yaptık. Şehrimizde hemen hemen altyapı sorunu kalmadı.  Karakoyunlu ilçesini modern yollara kavuşturduk. Merkezde yol sorunu kalmadı. İnşallah havalar güzel giderse yol çalışmalarımızı kent merkezinde tamamlamış oluruz. Bunun yanı sıra ilçede elektrik hatlarını yer altına çektik, hafta sonu son çalışmalarla bunuda bitireceğiz.  Bazı sokaklarımızın kaldırım çalışmaları devam ediyor. Park ve bahçelerimize çok büyük önem vermekteyiz. Camilerimizin bahçe düzenini yaparak ağaçlandırdık.
Tarihi açık hava müzemizin bakım çalışmaları aralıksız devam ediyor.  Bu çalışmalara en büyük katkıyıda iş kur, yani toplum yararına çalışma programı kapsamında bitirmiş bulunuyoruz. Amacımız ilçemizi hakettiği seviyelere çıkarmaktır." şeklinde  konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. Turan Yurtseven 2012-10-08 19:24:53

    Sayın başkanım Allah sizi başımızdan eksik etmesin Allah yolunu açık eylesin..

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası