Gençler için Spor kompleksi açıldı

Tarih : 2012-10-08 / Kategori : Genel Haber

Gençler için Spor kompleksi açıldı

Iğdır'a bağlı  Karakoyunlu  ilçesi Belediyesi ve Köylere hizmet götürme birliği tarafından ortaklaşa yapılan spor kompleksi hizmete açıldı.

Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş, Fitness’ spor aletleri, Sporcular için halı saha, Dinlenme odaları, Duş odaları, Hakem odası gibi bir çok özellikli spor kompleks alanımızı faaliyete geçirdik. Daha önce gençlerimizin spor yapacak hiç bir alan yoktu halı saha yoktu. Bizde belediye olarak bu eksikliği gördük ve Köylere hizmet götürme birliği ile gençlerimizi spor alanına kavuşturduk." dedi
Deliktaş,  Karakoyunlu Belediyesi olarak amacımız daha zinde ve sağlıklı bir yaşam sürmek için çok çeşitli spor aletlerinin bulunduğu fitness sahamızdan gençlerimizin istifade edebilmesidir.  Sporun sayesinde genç yaşta düzenli spor yapmaları durumunda sağlık sorunlarından uzak olacaktırlar." şeklinde konuştu.
Vatandaşlarda, Spor kompleksinin kurulmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediye başkanına ve kaymakamlığa teşekkür ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası