Türkiye Azerbaycan Derneğinden Iğdır Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Tarih : 2012-10-08 / Kategori : Genel Haber

Türkiye Azerbaycan Derneğinden Iğdır Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Türkiye Azerbaycan Derneği Iğdır şube başkanlığı göreve yeniden seçilen  Iğdır  Üniversitesi rektörü İ.Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Iğdır  Üniversitesi rektörü İ.Hakkı Yılmaz tarafından kabul edilen dernek üyeleri Serdar Ünsal, Erhan Yaycılı, Suat Bağcı,  Volkan Bayat ve Ali Şıktaş, Rektör İbrahim Hakkı Yılmaz ile bir süre sohbet etti.
Dernek başkanı Serdar Ünsal, Derneğin faaliyetini ve kuruluş amacını anlatarak sivil toplum örgütü olarak her alanda Türkiye ve Azerbaycan’ın sesi olmaya iki ülkenin menfaatleri için mücadele etmeye çalışıyoruz. Özellikle her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Türkiye ve Azerbaycan’ı zorda bırakmayı amaçlayan Ermeni diasporasına karşı mücadele ediyor, onların gerçek yüzlerini kamuoyu oluşturarak dünyaya basın yayın aracı ile duyurmaya çalışıyoruz. Çeşitli toplantılarla Ermenilerin gerçek yüzlerini anlatıyoruz.” dedi.
Iğdır  Üniversitesi rektörü İ. Hakkı Yılmaz’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Gelişen büyüyen Iğdır’ımızda sivil tolum örgütleri de her alanda söz sahibi olmalıdır. Güzel bir görevi üstlenmiş bulunuyorsunuz. Sivil toplum örgütlerinin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu bu tür derneklerin her alanda söz sahibi olarak vatana hizmet etmeleri gerektiğini vurgulayarak  bu derneğin Iğdır’da kurulmasında geç kalındığını, Üç ülkeye sınır olan Iğdır’da Türkiye Azerbaycan derneğinin faaliyette olması güzel bir olaydır dernek yönetimine başarılar diliyorum” dedi.
Yılmaz, daha sonra Iğdır Üniversitesi hakkında bilgi vererek kısa sürede büyük işler başardığını, banka promosyonları ile 3 araç aldıklarını, sıfırdan başlayarak çok güçlü bir üniversite kurduklarını, Iğdır halkının üniversiteye destek olmaları gerektiğini söyledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası