Türkiye Azerbaycan Derneğinden Sulama Birliği Başkanına Ziyaret

Tarih : 2012-10-15 / Kategori : Genel Haber

Türkiye Azerbaycan Derneğinden Sulama Birliği Başkanına Ziyaret

Türkiye Azerbaycan Derneği Iğdır şube başkanlığı göreve yeni seçilen  Sulama Birliği başkanı Dadaş Yaltı’ya  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sulama Birliği Başkanı Dadaş Yaltı‘yı makamın da ziyaret eden Serdar Ünsal, Erhan Yaycılı, Volkan Bayat ve Ali Şıktaş hayırlı olsun dileklerini ileterek başkan seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Dernek Başkanı Ünsal, derneğin faaliyetini ve kuruluş amacını anlatarak “sivil toplum örgütü olarak her alanda Türkiye ve Azerbaycan’ın sesi olmaya iki ülkenin menfaatleri için mücadele etmeye çalışıyoruz. Özellikle her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Türkiye ve Azerbaycan’ı zorda bırakmayı amaçlayan Ermeni diasporasına karşı mücadele ediyor onların gerçek yüzlerini kamuoyu oluşturarak dünyaya basın yayın aracı ile duyurmaya çalışıyoruz. Çeşitli toplantılarla Ermenilerin gerçek yüzlerini anlatıyoruz.Ermeniler işgal ettikleri topraklardan çekilmedikçe sınır kapılarının açılmasını istemiyoruz. Bu konudaki tavrımız kesindir. Azerbaycan’ın bu konudaki tezini destekliyoruz.” dedi.
Sulam Birliği Başkanı Dadaş Yaltı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Gelişen büyüyen Iğdır’ımızda sivil toplum örgütleri de her alanda söz sahibi olmalıdır.Güzel bir görevi üstlenmiş bulunuyorsunuz. Sivil toplum örgütlerinin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu, bu tür derneklerin her alanda söz sahibi olarak vatana hizmet etmeleri gerektiğini vurguladı.
Başkan Yaltı, “Derneğinizin her faaliyet ve çalışmasını destekliyoruz. Yanınızdayız. Ermeniler her zaman Türk milletinin düşmanı olmuştur. Sınır kapılarının açılmaması konusunda sizlerle aynı fikirdeyiz. Kardeş Azerbaycan’ın yanındayız diyerek dernek yönetimine başarılar diliyorum” dedi.
Yaltı, daha sonra sulama birliğinin sorunlarını anlatarak “çiftçimiz beni seçip bu makama layık gördü, elimden gelen her şeyi yaparak çiftçimizi memnun etmeye çalışacağım” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası