Emniyet Müdürü Karadağ'dan Engelliler Derneği'ne Ziyaret

Tarih : 2012-10-16 / Kategori : Genel Haber

Emniyet Müdürü Karadağ'dan Engelliler Derneği'ne Ziyaret

Iğdır Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü Derneği'ni ziyaret etti.

Müdür Karadağ, Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Garip Samanci ile bir süre görüşerek dernek hakkında bilgiler aldı. Daha sonra bir açıklama yapan Galip Samanci, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren, "Dernek olarak Iğdır genelinde başlattığımız 'Çevremizi Temiz Tutalım Engellileri Özgürlüğe Kavuşturalım' kapak toplama kampanyasına her kurumdan olduğu gibi Iğdır Emniyet Müdürlüğü'nden de destek bekliyoruz. Özelikle köylerdeki engelli arkadaşlarımızın tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını gidermek için böyle bir kampanya başlattık. Kampanyamız devam etmektedir. Bu kampanya kapsamında her türlü plastik kapak ve plastik şişeler toplanmaktadır" dedi.
Iğdır Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ ise; her sağlıklı insanın bir engelli olma ihtimali olduğuna dikkat çekerek, "Siz engelli kardeşlerimizin mutluluğu ve sağlığı bizim mutluluğumuz ve sağlığımızdır. Sizler ne kadar mutlu olsanız, bizlerde o kadar mutlu oluruz. Bu vesile ile Iğdır Emniyet Müdürlüğü olarak sizlere elimizden gelen bütün destekleri vermeye hazırız. Derneğiniz tarafından başlatılan 'Çevremizi Temiz Tutalım, Engellileri Özgürlüğe Kavuşturalım' kampanyasını çok anlamlı buluyorum. Bununla ilgili gerek polisevimizde gerekse bütün birimlerimizde bu kampanyaya gerekli desteğin verilmesi için çalışma başlatılarak, bir nebzede olsa kampanyanıza katkı sunmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmasının ardından; Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü Derneği üyeleri ve Emniyet Müdürü Karadağ hatıra fotoğrafı çektirdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası