Refüjler Boyanıyor

Tarih : 2012-10-17 / Kategori : Genel Haber

Refüjler Boyanıyor

Iğdır Belediyesi ekipleri, kent merkezindeki kavşak ve orta refüj bordürlerinde boyama çalışmasını Park ve Bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler hızla devam ediyor.

Nuh nebi camisinden, başlatılan çalışma ile yağan yağmurların ve güneşin etkisi ile renklerinde soluklaşmaların meydana geldiği bordürler, beyaz ve sarı renge boyanıyor.
Trafik yoğunluğu, elektrik kesintisi gibi herhangi bir olumsuz durum karşısında sürücülerin dikkatini çekmek, trafik akışının daha güvenli seyretmesini sağlamak amacıyla başlatılan bordür boyama çalışması kapsamında Nuh nebi cami etrafı, Karadeniz sokak, Atatürk caddesi, İbrahim Bozyel Caddesi, İrfan caddesindeki çalışmalar tamamlandı.  
Kentlerin giriş ve çıkışlarının  çok önemli olduğunu bildiren Iğdır Belediye Başkan V. Hüseyin MALK, “bu nedenle kentimizin tüm giriş çıkışları  ve şehir içindeki refüjleri sarı- beyaz renge boyatıyoruz. Kentimizi modern ve çağdaş bir kimliğe büründürmek için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Iğdır’ımız bir modern kent olacak. Bu da çok uzun sürmeyecek. Güzel görünümün yanı sıra refüjlerin sarı-beyaz renkte boyanması geceleri görüşün iyi olmasını ve olası trafik kazalarının önlenmesini sağlayacak. Cumhuriyet caddesi, Rus pazarı etrafı, Halfeli Yolu ile Valilik yolu da kısa zamanda boyanması planlanmaktadır.” dedi.
Kent merkezinde bulunan tüm ana caddelerin orta refüjleri yeşillendirilip ağaçlandırıldıktan sonra boyanarak güzel bir görünüme kavuşturuldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası