Iğdır Meslek Yüksekokulunda Göreve Başlayan Öğretim Görevlileri Rektör Prof. Dr. Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Tarih : 2012-12-03 / Kategori : Eğitim

Iğdır Meslek Yüksekokulunda Göreve Başlayan Öğretim Görevlileri Rektör Prof. Dr. Yılmaz'ı Ziyaret Etti

    Iğdır Üniversitesi Iğdır Meslek Yüksekokulu’nda(MYO) göreve yeni başlayan öğretim görevlileri; Ayhan Topal, Metehan Günde ve Hakan Duman, Iğdır MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuncay Kaya ile birlikte Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
    Iğdır MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kaya, göreve yeni başlayan öğretim görevlilerini Rektör Prof. Dr. Yılmaz’la tek tek tanıştırdıktan sonra, yapılan bu atamayla akademik kadrolarının güçlendiğini ifade etti.
    Rektör Prof. Dr. Yılmaz’da, Iğdır MYO’da göreve başlayan öğretim görevlilerine başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Yılmaz “Akademik kadromuzu uyguladığımız sınavların sonucunda başarılı olan arkadaşlarımızın atanmalarının üniversitemizin büyümesi için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Akademik ve idari kadromuzun her geçen gün artması Iğdır Üniversitemizde verilen eğitim ve öğretimin kalitesini her geçen gün daha da arttıracaktır. Ben üniversitemizde göreve yeni başlayan öğretim görevlerine tekrar başarılar diliyorum” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.