Iğdır Valisi Ahmet Pek Rehabilitasyon Merkezi ve Yeşil Iğdır Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Tarih : 2012-12-04 / Kategori : Gündem

Iğdır Valisi Ahmet Pek Rehabilitasyon Merkezi ve Yeşil Iğdır Engelliler  Derneğini Ziyaret Etti

    Iğdır Valisi Ahmet Pek, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolaysıyla Iğdır Bakım ve Rehabilitasyon ile Yeşil Iğdır Engelliler spor klübünü ziyaret ederek 3 Aralık dünya engelliler gününü kutladı.
    Vali Pek, burada yaptığı konuşmada, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün önemine değinerek, engelsiz bir dünyanın son derece önemli olduğunu söyledi.
    Pek, “Bu anlamlı günde engelli  vatandaşlarımızı sadece yılın bir gününde değil her günü hatırlamalıyız. Dünya Engelliler  Günü’nü kutluyoruz. Engellilerimize her zaman sahip çıkmalıyız, onları her zaman korumalıyız” dedi.
    Vali Pek, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle doğum günü pastasını Rehabilitasyon merkezi sakinlerinin müzik dinletisinin ardından, hep  beraber mumu üfleyerek 3 Aralık dünya engelliler gününü kutladı.
    Daha sonra  beraberindekilerle çeşitli incelemeler yapan Vali Pek, Yeşil Iğdır Engelliler spor kulübünü ziyaret ederek engelliler gününü kutlayarak sorunlarını dinledi. Vali Ahmet Pek’e  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Iğdır İl Müdürü Özgür Turhan da eşlik etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.