Iğdır Toplum Destekli Polisten Öğretmenler Günü Kutlaması

Tarih : 2012-12-05 / Kategori : Eğitim

Iğdır Toplum Destekli Polisten Öğretmenler Günü Kutlaması

               Iğdır  Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu öğretmenler günü nedeniyle okulları ziyaret ederek öğretmenlerin günlerini kutladılar.
                Iğdır’da Aşura nedeniyle kutlanmayan öğretmenler günü kutlamasının bugün yapılması nedeniyle toplum destekli poliste katkı sağlayarak Toplum destekli polislik bürosunda görevli polisler ve Toplum destekli polislik şube müdürü Kürşat Özkayacan, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak çiçek ve  bir kutlama  belgesi verdi.
           Toplum destekli polislik şube müdürü Kürşat Özkayacan, öğretmenler günü nedeniyle okullara yaptıkları ziyaretler  sırasında öğretmenlerin kutsal sayılan aynı zamanda zor bir meslek olan bu mesleği öğretmenlerimiz özveri ile geleceğin nesillerini şekillendirmek için çalıştıklarını görmekteyiz“ dedi.
                Iğdır Emniyet Müdürü  İbrahim Karadağ’ın selamını da ileten Toplum Destekli Polisler öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlere yanlarında getirdikleri çiçekleri takdim ederek çerçevelenmiş her okul adına yazılmış bir belge verdiler.
    Belgede “Toplumun huzur ve güvenliği için çalışan polis teşkilatı mensupları olarak; Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ”herkesin vicdanı kendi polisidir.”              Sözünü rehber edinip, ”Vicdanlı” nesiller yetiştiren siz değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.         Iğdır Emniyet Müdürlüğünden
Öğretmenlerin günlerini kutlamaya gelen polislere görevlerinde başarılar dileyerek teşekkür ettiler ve bir süre sohbet eden öğretmenler ile polisler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.         Toplum Destekli Polisler öğretmenler günü dolayısıyla toplam 53  ilk, orta ve liseyi gezerek öğretmenler gününü kutladılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.