Türk Kadınlar Birliği Derneği Üçüncü Süreli Çalıştayını Başlattı.

Tarih : 2012-12-14 / Kategori : Genel Haber

Türk Kadınlar Birliği Derneği Üçüncü Süreli Çalıştayını Başlattı.

             Türk Kadınlar Derneği Iğdır şubesi tarafından; Iğdır’da AB destekli Türkiye-AB Kadın dayanışması projesi çalıştayı başladı.
               Dernek başkanı Sabiha Sever,  3 gün sürecek çalıştay da,  Iğdır ili sivil toplum kuruluşları başkanları ile STK'ların durum değerlendirmelerini yapılarak her bir STK için 6 ana başlıkta incelemeler yapılarak durum raporları hazırlanacaktır.”dedi.
    Çalıştayda konuşulacak konular hakkında bilgi veren Sever,şunları söyledi:”STK Çalışma Mantığı, Dünyada STK'ların Çalışma Mantığı,Türkiye'de STK'ların Tarihi ve Çalışmaları, STK’ları İlgilendiren Hukuki Mevzuat,Mali Yönetim ve Bütçeleme, Gönüllü Yönetimi, Gönüllülerle Çalışma, Gönüllülük ve STK'lar ,Sosyal İşlerde İdarecilik, STK Organizasyon Sistemi,STK'larda Raporlama, STK’larda Planlama, Kampanya Planlama ve Yönetimi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım,STK'lar ve Medya İlişkileri Kaynak Geliştirme STK'larda Performans Değerlendirme, Yurtdışı İlişki Geliştirme ve Sürdürme,Hizmet Kalitesinin Ölçümü,”
    Toplantıda Ticaret odası başkanı Kamil Arslan ve çeşitli sivil toplum kuruluşları başkanı birer konuşma yaparak sorunlarını dile getirdiler.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2012-12-14 08:49:31

    Türk Kadınlar Derneği Iğdır Şubesi'nin Dayanışma Projesi çalışmalarına başarılar diliyoruz.<br />Giderek geriye giden ve kararan coğrafyamızın aydınlık yüzü olan can analar ve de bacılarımızla gurur duyuyoruz.<br />Sabiha SEVER ve arkadaşlarını dünyanın her yerinden heyecanla izliyor. Çağdaş Türk Kadını adına yaptıkları tüm işlere destek veriyoruz.<br />ÇOK YAŞAYIN SİZLER...<br />YOKSA TÜRK KADINI ESARET ALTINDA EZİLİP GİDER.<br />GÜCÜ SADECE KADINLARA YETEN HER ERKEK EGEMEN ÜLKEYE PİSLİK YAĞARKEN, ÜLKEMİZE AYDINLIK VE ÇAĞDAŞLIK KAZANDIRAN ATATÜRK CUMHURİYETİ'NE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ ÇOK... KADINSIZ SOSYAL DÜNYADA YAŞAYANLAR, ANCAK KARANLIK DÜNYADAN BESLENİR O KADAR<br />SELAM OLSUN IĞDIRLI ÇAĞDAŞ TÜRK KADINLARINA...<br />YILMAZ TAŞKINSU

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası