Hoşhaber Beldesine Kilit Parke Taşı Döşendi

Tarih : 2012-12-15 / Kategori : Genel Haber

Hoşhaber Beldesine Kilit Parke Taşı Döşendi

    Iğdır’a bağlı Hoşhaber beldesine 17 Bin m2 parketaşı döşendi.
    Hoşhaber Belediyesi tarafından yapılan yolun açılışına Iğdır Valisi Ahmet Pek, Iğdır Emniyet Müdür Vekili Mehmet Güven, İl Jandarma Komutanı Erdem Yılmaz, İl Özel İdaresi genel sekreter Yardımcısı Mehmet Nuri Turan, Çevre ve Şehircilik il müdürü Banu Arslan Can, Hoşhaber Belediye Başkanı Osman Toka ve Belde halkı katıldı.
    Hoşhaber Belediye Başkanı Osman Toka, Hoşhaber belediyesi olarak tek amaçlarının bölgeye eniyi hizmeti sunmaktır.”dedi.
    Başkan Toka, Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ederek çamur içinde kalan Cumhuriyet Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Özal caddesine 475 milyon TL maliyetinde 17 Bin m2 kilit parke taşı döşendi. Proje kapsamında yapılan parke taşının 300 Milyon TL’sini Çevre ve Şehircilik bakanlığımız tarafından hibe yoluyla karşılandı geri kalanını belediye olarak kendi imkanlarımız çerçevesinde yaptık. Bu hizmetlerimiz hep devam edecektir.”dedi.
    Programda konuşan Vali Pek, Bu gün burada bir hizmetin açılışını yaptık. Gerek Çevre ve Şehircilik bakanlığı gerekse belediyenin desdekleriyle belde temiz bir yola kavuştu. Devletimiz halkı için hertürlü imkanlarını seferber etmekte yeterki orada birlik ve beraberlik olsun hizmet olsun  bu hizmet burada olmasaydı belki bizler bir çamur  deryası içinde olacaktık. Devlet her türlü imkanı sunuyor.  Bu imkanları değerlendirerek projelerle o beldemizi daha iyi yerlere götürmek için çalışmalıyız.”dedi.
     Daha sonra Vali Pek, Protokolla yapılan çalışmaları gezerek incelemelerde bulundu.
   

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.