Iğdır Üniversitesinde Aday Memurların Sevinci

Tarih : 2012-12-18 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesinde Aday Memurların Sevinci

    Iğdır Üniversitesi aday memurları temel eğitim ve staj dönemlerini tamamlayarak yemin etti.
    Iğdır Üniversitesi’nde aday memurluk dönemini tamamlayarak asaletleri tasdik edilen 19 aday memur, asil devlet memuru olarak ilk adımlarını attı. Iğdır Üniversitesi Karaağaç Yerleşkesi Konukevi toplantı salonunda yapılan törene Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Bilal Keskin, Personel Daire Başkanı Süleyman Demir ve asli devlet memurluğuna geçen personel katıldı. Törende konuşma yapan Rektör Yılmaz, aday memurluktan asil memurluğa geçen personelleri tebrik etti.
    Asil göreve atanan memurları tebrik edip, görevleriyle ilgili bazı nasihatlerde bulunarak görevlerinde başarılar dileyen Prof. Dr. Yılmaz, “Iğdır Üniversitesi olarak biz bir aileyiz. Sizler hayatınızın mesleki anlamında ilk basamaklarını tırmanıyorsunuz. Önünüzde çok uzun yıllar var. Bundan sonra büyük başarılara imza atacağınıza inanıyorum. Bu başarılarınız üniversitemizin başarılarına büyük katkılar sağlayacaktır. Yeni ve genç bir üniversite olarak büyük ideallerimiz var. Bu idealleri gerçekleştirebilmek için de büyük gayretler gerekiyor. Büyük gayretleri başaracak olanlar genç, dinamik nesiller, işte onlar sizlersiniz. Sizlerle birlikte bütün güçlükleri omuzlayarak ortaya koyduğumuz büyük idealimizi gerçekleştirmek istiyoruz.”dedi.
    Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ın konuşmasının ardından aday memurlar Türk bayrağı üzerine el basarak yemin ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.