Okullarımıza Ziyaretler Aralıksız Devam Ediyor

Tarih : 2012-12-19 / Kategori : Eğitim

Okullarımıza Ziyaretler Aralıksız Devam Ediyor

    İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, beraberinde Eğitim Denetçileri Başkanı Kamuran Vural ve Şube Müdürleri Halis Erdoğan, Çetin Örs ile birlikte köy okullarının ihtiyaçlarını tespit etmek, okulların fiziki ve eğitim durumlarını incelemek ve değerlendirmek üzere ilçe köy okullarını ziyaret ettiler.
       İl Milli Eğitim Müdürü  Dinçer ATEŞ, Eğitim Denetçileri Başkanı Kamuran Vural ve Şube Müdürleri Halis Erdoğan, Çetin Örs tarafından rehberlik ve denetim çalışmaları kapsamında köy okullarına ziyaretler aralıksız devam ediyor.
    Tuzluca’ya bağlı; Abbasgöl, Abbasgöl  Pınar Mezrası, Güllüce Molla Kamer, Pirli, Sarıbulak, Yaylacık, Karanlık, Aşağı Civanlı, Yukarı Civanlı, Osmanköy, Dipsiz, Aktaş ve Bahçelimeydan okulları, Aralık ilçesine bağlı; Kırçiçeği, Adetli, Kolikent, Karahacılı, Aşağı Topraklı, Yukarı Topraklı ve Aşağı Çamurlu okullarına, eğitim öğretim durumları ile fiziki eksikliklerini yerinde görüp, öğretmen ve öğrencilerle de sohbet edip, ihtiyaçları tespit edilerek çözümlenme yoluna gidiliyor.
    Konuyla ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş; “Eğitim denetçileri başkanı ve şube müdürlerimizle birlikte denetim ve rehberlik çalışmalarımız doğrultusunda merkez okullarımızın büyük çoğunluğunu ziyaret ettik. Şimdi de ilçe köy okullarımızı ziyaret ediyoruz. Orada öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle görüşüyor, problemleri yerinde tespit ediyor, çözüm yolları araştırıyoruz. Aynı zamanda okullarımızın eğitim öğretim, yönetim işleriyle ilgili denetleme ve rehberlik yapıyoruz. Her gün bu köylere giden arkadaşlarımıza her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeye ve çalışmalarında motivasyon sağlamaya çalışıyoruz  ”dedi.              Ateş, merkez ve köy okullarının ziyaretlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.
      Kendileriyle görüştüğümüz köy okullarında çalışan öğretmenlerimiz ise, ”Milli eğitim yöneticilerinin okullarına ziyaretlerinden çok memnun kaldıklarını, bu sayede bazı eksikliklerini gördüklerini, karşılaştıkları problemleri birlikte çözdüklerini” belirttiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.