Iğdır Üniversitesi Iğdır Ziraat Fakültesi "Erozyon" konulu konferans düzenledi

Tarih : 2012-12-21 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesi Iğdır Ziraat Fakültesi

    Karaağaç Yerleşkesi Konferans Salonunda “Erozyon” konulu bir konferans düzenlendi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fevzi Özgökçe tarafından verilen konferansa, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Ethem Güler, Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, Genel Sekreter    Yrd. Doç. Dr. Bilal Keskin, kamu kurumlarının yöneticileri ve öğretim üyeleri ile birlikte öğrenciler katıldı.
    Hazırladığı slayt gösterisi ile ülkemizin yaşadığı erozyon sorununu gözler önüne seren Yrd. Doç. Dr. Fevzi Özgökçe yaptığı konuşmada, insan hayatında suyun, havanın ve toprağın önemine değinerek, erozyonu önleme yöntemlerinden birinin de su kaynaklarının ve havzaların korunmasına öncelik verilmesi olduğunu vurguladı.
    Yrd. Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’ nin katılımcılar tarafından ilgi ile takip edilen konuşmasının ardından, kürsüye davet edilen Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz Üniversite olarak Iğdır’ın önemli sorunlarından biri olan erozyona dikkat çekmek ve erozyonla mücadele için de gerekli bilinci oluşturmak amacında olduklarını belirterek, katılımından dolayı Yrd. Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’ye teşekkür ederek kendisine bir plaket takdim etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.