Iğdır Belediyesinden Park Uyarısı

Tarih : 2012-12-22 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Belediyesinden Park Uyarısı

     Iğdır  Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, araçlarını hatalı park eden sürücüleri uyardı.
    Iğdır'da meydana gelen yangın mahalline İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin en geç 5 dakika içinde ulaştıklarını söyleyen Belediye başkan vekili Hüseyin Malk, bu sürenin en aza indirilebilmesi için vatandaşın yardımına ihtiyaçlarının olduğunun altını çizdi.
     Iğdır 'da araç sayısının geçen yıllara göre büyük artış gösterdi, ana caddeler dışında ara sokaklarda aşırı trafik ve hatalı park yüzünden trafik olumsuz etkilenmektedir. Araçlarını özellikle hatalı park eden sürücülerin İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini zor duruma düşürdüğünü açıklayan Malk, sürücülerin bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini vurguladı.
    Hayat kurtarmada saniyelerin önemli olduğunu vurgulayan Malk , "Yangın mahalline en kısa sürede ulaşmak için İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz ellerinden geleni yapıyor ve bu konuda başarılı olduklarını söyleyebilirim. Ekiplerimize vatandaşımızın da yardımcı olması halinde bu başarı artacaktır. Iğdır'da en büyük sorun yanlış park yapan sürücüler. Sürücülerimiz lütfen daha duyarlı olsunlar. Bu problem sebebiyle can ve mal kaybının yaşanmasına izin veremeyiz" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.