Jandarmanın Kaçak Kadın Avı

Tarih : 2012-12-24 / Kategori : Genel Haber

Jandarmanın Kaçak Kadın Avı

IĞDIR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI IĞDIR'DA FUHUŞLA MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR.

            Iğdır İl Jandarma Alay Komutanlığına Bağlı Kaçakçılık ve Organize suçlarla mücadele ekipleri Iğdır’ın  Taşburun Beldesinde bulunan bir içkili gazinoya baskın düzenledi.
Baskında yurda kaçak yollarla girdiği tespit edilen 3 kadın gözaltına alındı.
            Gözaltına alınan kadınlardan birisi  Ülkesinde Basın mensubu olduğunu iddia etti.
             Iğdır merkeze bağlı gazinolarda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine Iğdır İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin, düzenlediği operasyonda Azerbaycan uyruklu L.K, G.Z ve Kırgızistan uyruklu Z.K isimli yabancı uyruklu 3 bayan gözaltına alındı.
            Edinilen bilgiye göre, Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine, Iğdır İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, fuhuş amaçlı insan ticareti yaptıkları iddia edilen şahısları yakalamak için bir operasyon düzenledi.
    Operasyonda Yurda Kaçak yollardan girdiği tespit edilen 3 kadın gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadınların Iğdır Devlet Hastanesinde yapılan kontrolden sonra sınır dışı edileceği belirtildi. Olayda yakalanan bayanlardan biri Ben Iğdır’da evliyim 1 tanede çocuğum var ben oraya yemek yemeğe gitmiştim jandarma beni yakaladı’ diye savunma yaptı.
      Yetkililer, gazino ve otel gibi yerlerde fuhuş amaçlı çalışan kadınların hastalıklı olduklarını belirterek bu tür kadınlardan uzak durulması gerektiğini fuhuşla mücadelenin artarak devam edeceğini belirttiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası