Hırsızlar iş yerini soydu

Tarih : 2012-12-25 / Kategori : Genel Haber

Hırsızlar iş yerini soydu

    Iğdır’da  Toptan Gıda  satan iki iş yerine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler 50 Bin TL’ye yakın parayı ve Kamera kayıt cihazını alarak kayıplara karıştı.
    Iğdır’da  dün gece saatlerinde Topçular Mahallesi Topçular sokakta  toptan gıda satan iş yerine  giren kimliği belirsiz kişi yada kişiler, Toptan gıda malzemesi satan iş yerinin kilitlerini keserek içeri girdiler.Hırsızlar,  Çelik kasanın kilidini keserek 50 bin TL Parayı ve Kamera kayıt cihazını çalarak kayıplara karışırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
    Bu sabah erken saatlerde iş yerini açmaya gelen İş Yeri Sahibi Muhtar Aras, “Dükkanın 9’a yakın kapısı var ara sokakta ve karanlık olan kapıyı kırarak içeri girmişler. Soyulduğumuzu Masaların üzerinde olan ayakizlerinden ve kasanın etrafında koliler ve işçilerin elbiselerini görünce soyulduğumuzu anladım hemen polise haber verdim.“ dedi.
    Polis, hırsızlık yapan kişileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.
    Bölgede bulunan esnaflarda “her gün soyulma korkusu içindeyiz. Bunun azda önüne geçmek için ara sokaklarda aydınlatma olmalı, ara sokaklarda aydınlatmanın  az olduğu, buda hırsızlara büyük kolaylık sağlıyor. Hırsızlığın yoğun olduğu bölgelerde Mobese kameralarının artırılmasını istiyoruz.
     Artık ilimizde bu tür hırsızlık olayları olmasın diyoruz. Hırsızların bir an önce yakalanmasını istiyoruz.” dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.