Minik öğrenciler oyuncaklarını paylaştı

Tarih : 2012-12-26 / Kategori : Eğitim

Minik öğrenciler oyuncaklarını paylaştı

    Iğdır M. Hüsnü Özyeğin  İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri, oyuncaklarını Şehit Mehmet Çavuş ilköğretim okulundaki arkadaşlarıyla paylaştı.
    M. Hüsnü Özyeğin İlköğretim Okulu Anasınıfının hazırlamış olduğu Değer Eğitimi projesi kapsamında anasınıfı öğrencilerinin paylaşmanın önemini kavrayabilmeleri için ‘En iyi yaparak, yaşayarak öğrenilir’ düşüncesinden yola çıkılarak ‘yardımlaşma  kampanyası düzenlendi.
    Velilerin de destek verdiği kampanya kapsamında öğrenciler iki hafta boyunca topladıkları oyuncakları, Şehit Mehmet Çavuş İlköğretim Okulu anasınıfındaki arkadaşlarıyla paylaştı. İki okul öğrencileri, birlikte oyuncaklarla oynayarak birbirilerini öperek teşekkür ettiler.
    M. Hüsnü Özyeğin İlköğretim Okulu anasınıfı öğretmenlerinden Sevgi Gülümsek, “Değerler Eğitimi projesi kapsamında her ay tema belirlenerek uygulanıyor.
    Proje dahilinde uygulanan temalar somuta indirgeyerek çocukların konuları  özümsemeleri sağlanıyor. Projemiz  Ekim ayında Sevgi değerleri, Kasım ayında Saygı değerleri ve Aralık ayında ise yardımlaşma temasıyla devam ediyor. Proje kapsamında çeşitli okullar, Engellier derneği ve İl Afet il müdürlüğü ziyaretleri yaptık. Yapılan bu tür etkinliklerle proje amacına ulaştı” dedi.
     Gülümsek, Anaokulu öğrencilerimizi en sevdiği  varlıklarından biri olan oyuncaklarını paylaşmaya hazır hale getirip, ileride sadece kendilerini düşünen bireyler değil, yardımsever kişiler olmalarını hedeflediklerini söyledi. Şehit Mehmet Çavuş İlköğretim Okulu anasınıfı Öğretmeni Ayça Nilay Aydın, Hediye edilen oyuncak ve Giysileri çocuklara dağıtarak okul ziyareti ve hediyelerden dolayı teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.