Genç Girişimciler Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Tarih : 2012-12-26 / Kategori : Genel Haber

Genç Girişimciler Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Geçtiğimiz hafta gerçekleştirildiği kurulla yeni başkanını seçen Iğdır Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ilk toplantısını yaptı.
    Görevi eski kurul başkanı Levent Turan’dan devralan bir önceki dönemde başkanvekilliği görevini yapan Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Nizamettin Taşbağ, “girişimciliğin işsizlik sorununa önemli bir çözüm olanağı sunduğu gibi ekonomik büyümenin de çözümünün girişimci sayısını arttırmak olduğunu” söyledi.
    Iğdır Ticaret Odası Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Taşbağ açıklamasında, “Bu dönem çok dinamik bir icra kurulu oluşturduk. Amacımız yeni icra kurulumuz ile Iğdır’ımıza, ülkemize sosyal ve ticari çok güzel projeler hazırlamaktır. İşsizliğin ve büyümenin çözümü girişimci sayısının arttırılması ile olacaktır. Hedefimiz bu sayıyı arttırmaktır. Iğdır İl Genç Girişimciler Kurulu, genç girişimciliği konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari bir kuruldur. Kurul aynı zamanda genç girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzere kurulmuştur. Projesi ve parlak fikri olan ancak imkanları nedeniyle düşüncelerini hayata geçiremeyen herkes kurulumuzdan faydalanabilecektir” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası