FG Tekstil Sahibi Gözaçan, Vali Ahmet Pek'i Makamında Ziyaret Etti

Tarih : 2012-12-28 / Kategori : Genel Haber

FG Tekstil Sahibi Gözaçan, Vali Ahmet Pek'i Makamında Ziyaret Etti

    FG Tekstil sahibi Fuat GÖZAÇAN, Vali Ahmet PEK’i 26 Aralık Çarşamba günü makamında ziyaret etti.
    Almanya,  İtalya, İspanya, Fransa, Hollanda, Danimarka, Norveç, İsveç, İngiltere ve İsviçre gibi bir çok ülkeye denim ihracı yapan FG Tekstil, ilimizde de bu yönde bir fabrika kurarak işletmeye başlamıştır.
    İlimiz Karakoyunlu ilçesindeki 7000 m2 lik kapalı alana sahip fabrikada 130 kişilik ekiple üretim faaliyetinde bulunan FG tekstilin bundan sonraki 6 ay içerisinde üretim kapasitesini artırarak ilave yatırımlarla çalışan sayısının 400’e çıkarılması konusunda çalışmalar yapıldığını ifade eden GÖZAÇAN,  Iğdır’daki aylık üretim kapasite hedeflerinin 150.000 olacağını belirtti.
    Iğdır dışından birinin Iğdır’a yatırım yapmasının çok önemli olduğunu ifade eden Valimiz; ‘’Böyle yatırımların doğuya yapılması yöre halkı için son derece önem arz etmektedir. İstihdama yönelik bu tür yatırımlar, gerek ilimizin kalkınmasında, gerek iş imkanlarının sağlanmasında oldukça faydalı olacaktır.’’ dedi.
    Yapılan görüşmenin ardından Vali Ahmet PEK, FG Tekstilin başarılarını kutlayarak hem Iğdır Valisi, hem de Serka Yönetim Kurulu Başkanı olarak FG Tekstil sahibi Fuat GÖZAÇAN’a ziyaretlerinden dolayı plaket verdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.