Gönül Elçileri Toplandı

Tarih : 2012-12-29 / Kategori : Genel Haber

Gönül Elçileri Toplandı

     Başbakan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Ankara İlinde 19 Aralık 2012 günü 81 İl Vali eşlerinin katılımları ile “Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri” proje tanıtımı yapıldı.
     Toplantıya Vali  Eşi Ayfer Pek de katıldı.
      Ankara’da yapılan toplantı sonrası İlimize dönen Ayfer Pek, projenin tanıtımı amacıyla çalışmalara başlamış, bu kapsamda İlimizde kadın alanında faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri,  Siyasi Parti Kadın Kolları İl Başkanları ve ilgili Kurum Müdürlerimizin eşleri ile bir araya gelmiştir. Katılımcılara gönül elçisi olmanın anlam ve önemini vurgulayarak kendilerinin de birer gönül elçisi olmalarını arzu ettiğini ifade etti.
      Vali eşi Ayfer Pek, yaptığı konuşmada  “İlimizde sizlerin katkılarıyla el ele işbirliği içerisinde iyi başarı yakalayacağımız inancındayım” dedi.
        Proje kapsamında alt konu olarak;  Koruyucu Aile konusunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü,  Çocuk Yuvası Müdürü ve Psikolog tarafından sunum yapılarak bilgi verildi.
        Karşılıklı görüş alış verişi yapılarak bu konuda halkımızda farkındalık yaratmak amacıyla sosyal faaliyet çalışmalarının yapılmasına karar verildi. Toplantı sonucunda sosyal faaliyetlerine şimdiden yapacakları katkılardan dolayı katılımcılara Vali eşi Ayfer PEK teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası