Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’i ziyaret etti

Tarih : 2012-12-31 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı  Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’i ziyaret etti

    Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz Üniversiteler Arası Kurul’a katılmak üzere gittiği Ankara ‘da Diyanet İşleri Başkanı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile görüştü.
    Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’ in makamında gerçekleşen görüşmede Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’a, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Bilal Keskin ve Yapı İşleri Daire Başkanı Musa Karakurt eşlik etti.
   
Görüşmede, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ın yapmış olduğu ziyaretin kendisini çok memnun ettiğini ifade eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Ülkemizin en doğusunda yükseköğretimin ışığını yaymak için çaba sarf eden bilim adamlarını ağırlamanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.
    Ziyaretleri sırasında Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından çok sıcak karşılanan Rektör Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz ve beraberindekiler,  yoğun programına rağmen kendilerini misafir ettiği için Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’ e teşekkür ettiler.                      Ankara’da bulundukları süre içerisinde Iğdır Üniversitesinin çeşitli yatırımları ilgili olarak devletimizin yetkilileri ile temaslarda bulunduklarını belirten Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, inşaat çalışmaları devam eden Suveren Yerleşkesi içerisinde yapılacak olan camii inşaatı hakkında görüş alış verişinde bulunmak üzere ziyaret ettiklerini aktardı.
      Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez görüşme sırasında, Suveren Yerleşkesinde yapılacak olan cami inşaatı Diyanet İşleri Başkanlığı olarak her türlü desteği verecekleri vurguladı.
           Ziyaretin sonunda Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’ e ziyaretin anısına kaya tuzundan yapılan el emeği bir lamba hediye etti.

Facebook Beğenenler

  1. çetin işik 2014-04-21 17:30:50

    merhaba hocam merhaba sayın rektrum hayırlı ğurlu olsun hocam sayın rektorum kendını özletmşsın vallah bılmem tanycakmısın vandan çetın inşallah tanırsınız sıze olaşmak çok istıyrum ama nasıl olaşacm bılmyrum anılarımız hala aklımda sayın rektorum sızı yürekten kutlarım rektr olmanız benı yürekten sevındırdı vallah bnım gsm 05352345255 eskı numaram inşallah bu mesajımı gürür ararsınız eskı özlemımızı selamla paylaşırız saygılarımla çetın işik van

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.