İlköğretim Okulu Öğretmenleri ile Bir Araya Gelindi

Tarih : 2013-01-17 / Kategori : Eğitim

İlköğretim Okulu Öğretmenleri ile Bir Araya Gelindi

            Iğdır'a bağlı Aralık ilçesi Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz, ilçe merkezi ve köylerdeki ilköğretim okulu öğretmenleri ile SODES salonunda bir toplantı düzenledi. Toplantı genel anlamda söyleşi tarzında ve samimi konuşmalara sahne oldu.
                 Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz ,açılış konuşmasında  İlçemizde eğitimde kalitenin artırılması için neler yapabiliriz. Sorunalr nedir çözüm yollarını tartışacağız “dedi.
             Toplantıda öğrencilere yönelik olarak; motivasyon arttırma, daha verimli çalışma, ufkunu genişletme vb konulara değinilirken, veliler için de öğrencilere destek olmalarını ve öğrencilerle daha fazla ilgilenmelerini sağlama amaçlı olarak "ne yapılmalı? nasıl yapılabilir? yanlış-doğru olan yöntemler nelerdir?" gibi sorulara karşılıklı önerilerle en doğru cevaplar bulunmaya çalışıldı.
    Toplantıya sadece öğrenci-veli ikilisi konu olmadı. Öğretmenlerin de ilçe merkezinde olsun köylerde olsun karşılaştıkları zorluklar ve yaşadıkları sıkıntılar dile getirilerek çözüm yolu bulunmaya çalışıldı. Öğretmenlerin de motivasyonunu yükseltici ve çalışma isteğini arttırıcı maddelere değinilerek, izlenmesi gereken yol hakkında çeşitli öneriler sunuldu ve tüm öneriler karşılıklı değerlendirildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.