Kaymakamlık ve Belediyeden Öğrencilere Ulaşım Kolaylığı

Tarih : 2013-01-25 / Kategori : Eğitim

Kaymakamlık ve Belediyeden Öğrencilere Ulaşım Kolaylığı

    Aralık İlçe merkezinde ikamet eden bazı öğrenciler okullarına yaya olarak ulaşım sağlayan öğrencilere, Belediye ve Kaymakamlıktan araç tahsis edildi.
    Aralık Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz, Evleri okula uzak olan öğrencilerin okula zamanında ve kazalara sebebiyet vermeden ulaşması için Belediye Başkanlığına ait aracı tahsis ettik. Bundan böyle öğrenciler güvenli bir şekilde okula gidip gelecekler.” dedi.
    Aralık Beledye Başkanı Hanım Turan,  Bazı mahallelerimizin okullara uzak olması, ulaşımın zor olması ve öğrencilerin yollarda yürürken trafik açısından tehlikelerle karşı karşıya kalmalarından dolayı öğrenciler okullarına giderken sıkıntı yaşamaktaydılar. Özellikle kötü hava koşullarında öğrenciler soğuk havadan olumsuz etkilenmekteydiler. Kaymakalığımız ve Belediyenin ortak çalışması sonucu; öğrencilerimizin okullarına ulaşımının daha çabuk, daha sağlıklı ve daha güvenli olması amacıyla ilçemiz belediyesine ait olan resmi otobüsü okulların giriş-çıkış saatlerinde öğrencilere tahsis etme kararı aldıklarını söyledi.
    Turan, “Öğrencilerimiz okullarına gidip gelirken artık daha güvenli ve daha çabuk bir şekilde ulaşımlarını sağlamaktadırlar.” dedi.
    Kaymakamlık ve Belediyenin bu tavrı hem öğrencileri, hem velileri, hem de öğrencilerin bu durumundan rahatsız olan öğretim görevlilerini oldukça memnun etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.