Öğrencilere Film İzlettirildi

Tarih : 2013-01-26 / Kategori : Eğitim

Öğrencilere Film İzlettirildi

         Iğdır’ın Aralık İlçesinde merkez ve köy okullarında okuyan ve hayatlarını yönlendirecek olan SBS sınavına yoğun bir şekilde çalışan 8. sınıf öğrencilerine film izlettirildi.
    Aralık kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre “Öğrencilerin bu hazırlık döneminde streslerini azaltmak ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla Kaymakamlığımız tarafından yapılan bir organizasyon ile SODES Sanat Salonunda film izlemek amacıyla öğrencilerimiz bir araya getirildi. Öğrencilerin azim ve motivasyonunu arttırmaya yönelik olarak seçilen film oldukça beğeni gördü. Öğrencilerimiz izledikleri bu filmi kendilerine göre yorumlayıp başarıya ulaşmak için çeşitli mesajlar çıkararak öğretmenleriyle sıcak ve samimi bir sohbetle bu düşüncelerini paylaştılar.
Öğrencilerimiz bu zorlu maratonda biraz olsun stres atıp rahatlarken, organizasyondan oldukça memnun kaldılar.” denildi.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-01-26 17:49:24

    Yüzlerindeki ifadeye bakılırsa pek memnun kaldıkları söylenemez.Ya tatilde bile rahat bırakmıyorlar çocukları,bürokrasi,reklam başka birşey yok

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.