Aralık Kaymakamı Ersöz Başarılı Öğrencilrle Yemekte Buluştu

Tarih : 2013-01-29 / Kategori : Eğitim

Aralık Kaymakamı Ersöz Başarılı Öğrencilrle Yemekte Buluştu

    Aralık Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz, Öğrencilerin sınav streslerini azaltarak azim ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla öğrencilerle yemekte bir araya geldi.
    Yemekte konuşma yapan  Aralık Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz, ”Aralık İlçesinde eğitim gören 8. sınıf öğrencileri  yakın bir zamanda hayatlarının dönüm noktalarından biri olan SBS sınavına büyük bir azimle hazırlanmaktadırlar.
    Öğrencilerimizin sınav ortamına alışmaları, ne seviyede olduklarını görmeleri ve sınav stresini azaltmaları amacıyla belirli zaman dilimlerinde SBS deneme sınavlarına tabii tutulmaktadırlar. Bu süreçte öğrencilerimiz Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından sık sık okullarında ziyaret edilmekte ve çalışma koçları olan gönüllü öğretmenleri tarafından yakın ilgi görmektedirler.” dedi.
    Kaymakam Ersöz, Öğrencilerinin girmiş oldukları SBS deneme sınavlarında dereceye giren öğrencileri ile il merkezinde küçük bir şehir turunun ardından bir restaurantta yemek düzenlediklerini, böylece öğrencilerimizin çalışmalarını bir nebze olsun ödüllendirmek, sınav streslerini azaltmak, azim ve motivasyonlarını arttırmak amaçlı düzenlenen yemekte öğrencilerinin eğlenceli zaman geçirdiklerini.
    Düzenlenen yemeğe  İlçe Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz, İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, "Çalışma Koçları" olan gönüllü öğretmenleri ve ilçe  kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.
    Öğrenciler,  bu tür organizasyonlar  sayesinde içinde bulundukları bu zorlu maratonda yalnız olmadıklarını görmek kendilerini mutlu ettiğini. Bu  çalışmalarının bu şekilde desteklenmesi ve ödüllendirilmesi açısından yapılan organizasyondan oldukça memnun kaldıklarını belirttiler. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.