Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğüne 6 Şube Müdürü Atandı

Tarih : 2013-02-06 / Kategori : Eğitim

Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğüne 6 Şube Müdürü Atandı

       652 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin yürürlüğe girmesinden sonra Bakanlığın merkez teşkilatı birimleri ile bunların alt birimleri olan grup başkanlıkları ve bunların görevleri hizmet birimleri yeniden belirlenmesi üzerine Milli Eğitim Bakanlığının İl Müdürlükleri teşkilat yapısında değişikliğe gidildi. Bu kapsamda Iğdır Milli eğitim Müdürlüğünde 6 yeni şube müdürü göreve başladı.
Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürlüklerine; 125. Yıl Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Şentürk, Projelerden sorumlu Müdür Abdulselam Taluk, Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Hüseyin Kıran, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulu Müdürü Abdulkerim Yalçın, Gürpınar İlköğretim okulu Müdürü Mehmet Can ve Yüzbaşı Abdurrahman İlköğretim okulu Müdür Yardımcısı Metin Taştan görevlerine başladılar.
    Iğdır il Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Bakanlığımızın yapılandırması doğrultusunda Valiliğimizce görevlendirilen 6 şube müdürü görevine başlamıştır. Arkadaşlarımızın bize emanet edilen çocuklarımızın nitelikli insanlar olarak yetiştirilmesi amacıyla bir takım ruhu içinde gereken gayreti göstereceklerine inanıyorum. Bu atamayla birlikte Müdürlüğümüzdeki eksiklikler giderilmiş oldu. Yeni ve eski arkadaşlarımızla Iğdır’da eğitimde kalitenin yükseltilmesi konusunda daha başarılı işlere imza atacağız.” dedi.
         6 Yeni şube müdürünün atamasıyla birlikte 2 Milli Eğitim Müdür yardımcısı ve 10 Şube müdürü görev yapmaya başladı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.